YÜKSEK TOPUĞA HOŞGELDİNİZ

Kadınların cinsel yaşamları yüksek topuk giyince düzeliyormuş.. benden söylemesi ;)


İtalya'nın Verona Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre, yüksek topuk, kadınların seks yaşamlarının kalitesini artırıyor. Yüksek topuğun sağlıksız olduğu suçlamalarına karşı araştırma yaptığını belirten Dr. Maria Cerruto, "Yüksek topuk leğen kemiği bölgesinde hareketliliği artırıyor. Buradaki kasların gelişimi kadınların seksten daha fazla zevk almasını da sağlıyor" diye konuştu.


Ayrıca hiç bir erkeğin yüksek topuklu ayakkabı giymiş kadınlara acıyarak baktığını düşünemiyorum. Bütün erkekler boy kompleksliler hariç yüksek topuklu ayakkabı giymiş kadınlara ilgi duyarlar. Bu ayakkabılar erkeklerde şehvet uyandırmasaydı porno filmlerdeki kadınlar düz ayakkabılarla rol alırlardı :) Her erkek ayakkabı fetişisti olmasa bile yüksek topuklu ayakkabılar çoğunluğu için ilgi çekicidir.


Sonuçta kadınlar yüksek topuklu ayakkabılarla kendilerini diğer kadınlar arasında daha şık hissediyorlar, erkeklerin büyük çoğunluğu için topuklu ayakkabı giymiş kadınlar daha çekici... Geriye yüksek topuklu ayakkabı giymekten başka seçenek kalmıyor.Dünya döndükçe her kadın yüksek topuklu ayakkabılarla kendine eziyet edip daha mutlu olacaktır. Şüphesiz onları izleyen erkeklerde... ;)