YÜKSEK TOPUĞA HOŞGELDİNİZ

ÇARPICI DUDAKLAR


Belirginleştirin : Dudak kalemi genellikle dudakları belirginleştirmek ve rujun solmasını önlemek için kullanılır. Üst dudaklar için, kıvrımlı kısımdan başlayın ve köşelere doğru kalemi uygulayın. Alt dudaklar için, köşelerden başlayın ve iç kısımlara doğru tek bir çizgi görünümü verecek şekilde dudak kalemi uygulayın.
Dolgunlaştırın : Dudak kalemi, rujun daha canlı görünmesini sağlamak için de kullanılır. Rujunuzun rengine uygun bir dudak kalemi ile dudak çizgisinin üzerine dudak kalemi uygulayın ve hafif dokunuşlarla dudağın iç kısmına sürün. Sıra ruja geldiğinde, ruj fırçası ile ortadan başlayarak kenarlara doğru rujunuzu uygulayın.
Parlaklık verin : Dudak parlatıcısı ile maksimum ışıltı. Dayanılmaz ve etkili bir görünüme kavuşmak için en hızlı yol. Renkli veya şeffaf. Tek başına veya en sevdiğiniz ruf ile birlikte. Ne kadar parlamak istediğinize siz karar vereceksiniz. Dudakların daha dolğun görünmesi için en eski ve etkili yöntem... İlk olarak, rujunuzu uygulayın, dudaklarınızı büzün ve dudaklarınızın ortasına parlatıcı uygulayın.